Méthode Traditionnelle en Dom Pérignon

by Paul Op ten Berg

Verslag van de proeverij van Méthode Traditionnelle wijnen en diverse jaargangen Dom Pérignon d.d. 28 juni 1999 in Restaurant De Kromme Dissel te Heelsum

Door Jeroen Smeek en Wieger Roelevink

In de rustieke omgeving tussen mooi aangelegde tuinen van restaurant de Kromme Dissel, onderdeel van het Bilderberg Hotel Klein Zwitserland, genoten we bij ontvangst een kopje koffie bij Bob Jurjens, de gastheer van vandaag. Om precies half elf gaf Paul Op ten Berg het startsein voor deze lastige proeverij. Bij het proeven van mousserende wijnen wordt door het koolzuur het reukorgaan vrij snel uitgeschakeld. Dit is echter maar tijdelijk, maar om al teveel vertraging te voorkomen, is het zaak om kort en geconcentreerd te ruiken.

Bijlagen:
BestandBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand Verslag proeverij Méthode Traditionnelle en Dom Pérignon 1999.pdfVerslag proeverij Méthode Traditionnelle en Dom Pérignon 1999.pdf???102 kB30-11--0001 00:19