De moderne Chinese keuken

by Paul Op ten Berg

Verslag van de wijn & spijs proeverij ‘De moderne Chinese keuken’

gehouden op 27 november 2006 in restaurant Chang-i te Amsterdam.

Door Paul Op ten Berg.

Bij wijze van spreken in de achtertuin van het Amsterdamse Concertgebouw vinden we sinds enkele maanden de innovatieve Chinese keuken in restaurant Chang-i, waarbij de i staat voor innovatief. Na een heerlijk glas Champagne Billecart Salmon Brut ter verwelkoming hield NGS-lid en gastheer Arman Chang een korte inleiding over de ontwikkeling van de Chinese keuken. Helaas kon directeur en mede-eigenaar Alex Chang die dag zelf niet aanwezig zijn i.v.m. verplichting jegens Horeca Nederland waar hij een bestuursfunctie bekleedt. Het betrof een algemene ledenvergadering met workshops.

Bijlagen:
BestandBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand Verslag van de wijn & Spijs proeverij 'De moderne Chinese keuken'.pdfVerslag van de wijn & Spijs proeverij 'De moderne Chinese keuken'.pdf???131 kB30-11--0001 00:19