Port in Restaurant Amarone

by Paul Op ten Berg

Port in Restaurant Amarone

Verslag van de NGS proeverij van portwijnen, gehouden op maandag 18 mei 2008 in Restaurant Amarone te Rotterdam. Door Paul Op ten Berg.

Deze proeverij werd mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van het Port en Douro wijnen Instituut (IVDP) en Miguel Porfirio van de Portugese Handelsdelegatie.

Een hoofdstuk apart

Port is en blijft een van de meest fascinerende hoofdstukken in de wijnwereld. Groot kenner op dit gebied is Frank Jacobs, die voor en tijdens de proeverij zijn brede kennis met ons deelde. Frank is zeer actief met wijn en houdt zich bezig met Publicaties, Educatie en Presentaties. Zijn bedrijf noemt hij dan ook PEP Talk. Verder werkt Frank Jacobs voor het wijntijdschrift Perswijn en voor het veilinghuis Glerum Auctioneers.

Bijlagen:
BestandBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand Port in Restaurant Amarone.pdfPort in Restaurant Amarone.pdf???156 kB30-11--0001 00:19