Wijn en wetenschap - door Professor Kees van Leeuwen

by Paul Op ten Berg

 

 

Wijn en wetenschap

Verslag van de lezing met proeverij door Professor Kees van Leeuwen

voor leden van het NGS, gehouden op 14 november 2016

in Hotel Sofitel The Grand te Amsterdam.

Door Paul Op ten Berg.

 

 

 

In samenwerking met het Conseil Interprofessionnel du Vin de Bordeaux (CIVB) presenteerde Professor Kees van Leeuwen aan de leden van het NGS zijn visie op en kennis van het effect van terroir op de kwaliteit van wijn.

 

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in meer informatie heeft Kees van Leeuwen 4 Pdf's aangeleverd, resp. leeuwen44_3.pdf, Terroirs @ Féret 2014-1.pdf, van Leeuwen and Seguin 2006.pdf en vanleeuwen43_WaterRelatiions.pdf (zie bijlagen).

 

Bijlagen:
BestandBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand leeuwen44_3.pdfleeuwen44_3.pdf???710 kB09-12-2016 17:31
Bewaar het bestand Terroirs © Féret 2014-1.pdfTerroirs © Féret 2014-1.pdf???526 kB09-12-2016 17:31
Bewaar het bestand van Leeuwen and Seguin 2006.pdfvan Leeuwen and Seguin 2006.pdf???101 kB09-12-2016 17:31
Bewaar het bestand vanleeuwen43_WaterRelatiions.pdfvanleeuwen43_WaterRelatiions.pdf???5033 kB09-12-2016 17:32
Bewaar het bestand Wijn en wetenschap.pdfWijn en wetenschap.pdf???2946 kB04-12-2016 17:24