De zuurgraad van wijn

by Paul Op ten Berg

 

 

De zuurgraad van wijn

 

Verslag van de lezing door Raül Bobet en de proeverij van zijn wijnen,

gehouden op 20 februari 2017 in Grand Hotel Karel V te Utrecht.

Door Paul Op ten Berg.

 

 

 

 

Deze proeverij werd gehouden naar aanleiding van de wijnreis, die een groep NGS leden in 2016 maakte in de Spaanse autonome regio Catalunya. Het bezoek aan het wijnbedrijf Ferrer Bobet in Priorat was volgens de reizigers het hoogtepunt van de reis, het maakte de meeste indruk. Zij hebben Raül Bobet leren kennen als topproducent van super verfijnde wijnen. Raül is tevens eigenaar en wijnmaker van het wijngoed Castell d’Encus, DO Costers del Segre, subzone Pallars Jussà.

 

Bijlagen:
BestandBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand De zuurgraad van wijn - deel 1.pdfDe zuurgraad van wijn - deel 1.pdf???2383 kB06-03-2017 15:17
Bewaar het bestand De zuurgraad van wijn - deel 2.pdfDe zuurgraad van wijn - deel 2.pdf???1531 kB06-03-2017 15:17