Uitnodiging 18&19 sept wijnpresentatie en proeverij tijdens Chefs (R)Evolution

mail
NGS Nieuwsbrief 20 maart 2018
Hallo Bezoeker,

Graag nodigen wij u uit voor de wijnpresentatie en -proeverij door Lars Daniëls MV over natuurlijkheid in wijn. Deze vindt plaats op zondag 18 september van 15.30 uur tot 17.15 uur, en daarnaast op maandag 19 september van 16.15 tot 17.45 uur. In het kader van het gastronomische festival Chefs (R)Evolution.

Natuurlijkheid in Wijn

Natuurlijkheid is een groot issue de laatste jaren, ook ten aanzien van wijn. Wijn wordt gelukkig nog gezien als een vrij natuurlijk product, maar dat imago staat onder druk. Alhoewel wijn een cultuurproduct is, kan het wel degelijk heel natuurlijk gemaakt zijn. Aan de hand van acht verschillende wijnen, van industrieel tot terroirgetypeerd, en van designed tot très naturel, zal Lars Daniëls, Magister Vini, het concept ‘natuurlijkheid in wijn’ uitdiepen en duiden. Het doel van de presentatie/proeverij is niet om waardeoordelen uit te spreken, maar om te proberen opheldering te geven en discussie te stimuleren.
 
Er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar per dag. Aanmeldingen graag per mail naar info@librije.com. Er zijn geen kosten aan verbonden.


Informatie Chefs (R)Evolution

Na twee succesvolle edities in 2012 en 2014 vindt  op zondag 18 en maandag 19 september 2016 de derde editie van het Nederlandse Avant-garde Cuisine Festival plaats: ‘Chefs (R)Evolution’. Net als de voorgaande edities wordt het culinaire festival in en rondom De Librije en Theater De Spiegel te Zwolle georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer van De Librije in samenwerking met het team van Port Culinaire en Thomas & Carola Ruhl. Met dit festival willen zij gastronomisch genieten toegankelijk maken voor een breed publiek.

Chefs (R)Evolution gaat dit jaar weer groots van start met onder andere indrukwekkende kookdemonstraties onder leiding van internationale topchefs, een Wijn- & Spijspaleis verzorgd door de top van Nederlandse restaurateurs, Librije’s Kantine, kookwedstrijden, bijzondere wijnworkshops en de BOERenmarkt XL.
Wij zien uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet, mede namens Jonnie & Thérèse Boer,
Organisatie Chefs (R)evolution]

Sabas Joosten,  Sommelier

De Librije
Spinhuisplein 1
8011 ZZ Zwolle


NB: Dit is GEEN NGS proeverij !

 

 

 

 
--
www.sommeliers.nl | Contactmessage