Uitnodiging 'Heldere Jongens' dd 26 september

NGS Nieuwsbrief 20 maart 2018
Hallo Bezoeker,

Een unieke experience van Verlinden Drink & Discover

Verlinden Drink & Discover nodigt de leden van het NGS uit voor HELDERE JONGENS. Op deze unieke discovery dag beleef je - ter gelegenheid van een nieuwe exclusieve samenwerking met Lehmann Glass - een aantal unieke discovery sessies met internationale wijnprofessionals. Je drinkt en proeft een verfijnde selectie wijnen en champagnes. Bovendien kun je genieten van een heerlijke wijn-spijslunch.

Maandag 26 september a.s. ontvangen we je graag tussen 09h30 en 10h00 in Hotel THE GRAND (Oudezijds Voorburgwal 197, 1012 EX Amsterdam)

PROGRAMMA:

Discovery I&II twee grootheden uit de wijnwereld komen voor dit event naar Nederland

10h00 - 10h45    Discovery I      
      
GERARD BASSET is erevoorzitter van WSET en is de enige wineprofessional die de titels Master of Wine, Master Sommelier én MBA Wine heeft behaald. Hij is verkozen tot Best Sommelier of Europe, Best International Sommelier of French Wines, Best Sommelier of the UK én Best Sommelier of The World. Hij ontving de Order of the British Empire en bestiert met verve zijn boutique hotel TerraVina in New Forrest. Graag deelt hij zijn ervaringen en schenkt hij een aantal briljante wijnen in de Oenomust glazen die hij speciaal voor wijnspecialisten heeft ontworpen.

11h00 - 11h45    Discovery II         
  
PHILIPPE JAMESSE is Hoofd Sommelier van het met twee Michelinsterren bekroonde Restaurant Parc van Domaine Les Crayères in Reims. Hij is ontwerper van de Lehmann Glass Jamesse glaswerkserie en een gastronoom met een alom geprezen talent voor magische foodpairings. Hij deelt op Heldere Jongens zijn passie voor wijnen en glaswerk.

Discovery III&IV Ervaar de zuiverheid van Champagne Ayala en Lunch in Restaurant Bridges

11h45 - 12h15   Discovery III         
  
CHAMPAGNE AYALA is met het vrouwelijke inzicht van wijnmaakster Caroline Latrive terug aan de top en hóe! Haar focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit en dat vertaalt zich in een uiterst verfijnde champagne.

12h30 - 15h00    Discovery IV         
 
ANDRÈS DELPEUT is de nieuwe executive chef van BRIDGES en staat samen met wine director LOTTE WOLF garant voor ongecompliceerde finesse. In het met een Michelinster bekroonde restaurant ervaar je de zuivere en pure stijl van dit gastronomische duo die perfect aansluit bij de wijnen van Verlinden Drink & Discover.
(voor de 3-gangen lunch in Bridges vragen we een persoonlijke bijdrage van 25.00 all-in. Hiervan wordt vooraf een factuur gestuurd).

AANMELDEN

Aanmelden is strikt noodzakelijk en kan alleen via verkoop@verlindendrinkanddiscover.nl
Je kunt je inschrijven voor Discovery I & II of voor alle Discoveries (andere samenstellingen zijn niet mogelijk). Geef ook direct aan of de chef rekening dient te houden met allergieën. Vermeld ‘NGS’ om zeker te zijn van je voorrang bij inschrijving. Het aantal plaatsen is zeer beperkt en vol = vol, dus reageer snel. Deze voorrangsuitnodiging is exclusief voor leden van het NGS en niet overdraagbaar.

Samen met mijn team kijk ik er naar uit je op Heldere Jongens te mogen ontvangen!

Hartelijke groeten,

Floris Verlinden
Algemeen Directeur Verlinden Drink & Discover
 
NB: dit is geen NGS proeverij. Uitnodiging wordt door NGS namens Wijn Verlinden verzonden aan de leden van het NGS. 

 
--
www.sommeliers.nl | Contactmessage