Reminder: NGS uitnodiging proeverij Griekse wijnen dd 27 maart

mail
NGS Nieuwsbrief 20 november 2017
Hallo Bezoeker,

Uitnodiging

27 maart proeverij Griekse wijnen  onder leiding van Jan-Willem van der Hek met inleiding en begeleiding proeverij door Terry Kandylis.

Terry zal maandag 27 maart ons meenemen in de wereld van de Griekse wijnen. Hij zal ons deze dag uitleggen over de verschillen tussen de belangrijkste wijnstreken en druiven. Tevens laat hij ons kennis maken met een nieuwe generatie wijnmakers.

Naast het feit dat hij graag zijn wijnen van zijn vaderland promoot is het, volgens Jan-Willem, een van de aanstormende wijnpersoonlijkheden in sommeliersland (wereldwijd). Jan-Willem kent weinig sommeliers die kennis, gastheerschap, humor en bescheidenheid zo kunnen combineren als Terry. Hij werkt als head sommelier bij wineclub 67 Pall Mall in Londen (500+ wijnen per glas met iconen als ‘47 Cheval Blanc en ‘78 Echezeaux DRC) en daarvoor bij Fat Duck en The Ledbury.


Informatie over Terry Kandylis: "Terry was studying Physics in the University of Athens while working for some of the best restaurants in Greece. He became more involved in the hospitality industry after falling in love with wine, and began completing the first 3 levels of WSET, under the guidance of the only MW in Greece. Following this, he moved to the UK and began working for The Fat Duck while finishing his WSET diploma. Terry has also completed the advanced level of the Court of Master Sommeliers exam. Kandylis then left The Fat Duck and accepted a role at The Ledbury where he became the Assistant Head Sommelier. During his time at The Ledbury, he became the winner of the Sommelier South African Cup 2013 held in the UK, earned the title of the Best Sommelier in Greece in 2015 and will be representing Greece in the European Final 2017. Terry also won UK Sommelier of the Year Competition in 2016."

Lokatie: Restaurant Sinne (Amsterdam, Ceintuurbaan)
Gastvrouw: Suzanne Sluijter
Tijden: ontvangst 10.00 uur, inleiding proeverij 10.30-10.45, aanvang proeverij 10.45. Aansluitend lunch
Bijdrage lunch: 40.- pp
Aanmelden: ngs.secr@planet.nl

Bij no-show of te late afmelding worden lunchkosten doorberekend. Je krijg geen bevestiging van je aanmelding. Leden kunnen zelf op de website controleren of hun aanmelding goed is doorgekomen.

Met vriendelijke groet,

De Proefcommissie van het NGS en
Jan-Willem van der Hek

 
--
www.sommeliers.nl | Contactmessage