Reminder: Uitnodiging Lxry Fair op maandag 12 december

mail
NGS Nieuwsbrief 20 maart 2018
Hallo Bezoeker,

Buscaglione Espresso is bijzonder blij met de prettige samenwerking met het Nederlands Gilde van Sommeliers in het afgelopen jaar.

Daarom nodigt Buscaglione de leden van het NGS uit voor een bezoek aan de Lxry Fair in de Amsterdam Rai op maandag 12 december a.s.

Voor NGS-leden die de Lxry Fair die dag willen bezoeken, stelt Buscaglione vrijkaarten beschikbaar. Laat je Radboud Bergevoeg van Buscaglione weten of je deze wil ontvangen en op welk adres?
Stuur een mail naar: Radboud@buscaglione.nl

Om 15.00 uur zullen het NGS-bestuur en Buscaglione Espresso het contract ondertekenen voor verdergaande samenwerking in de komende jaren. Dat gebeurt op de stand met de mooiste auto's - de stand van Buscaglione-partner Louwman Exclusive. Graag willen we de NGS-leden die de Fair bezoeken vragen om bij dit officiële moment aanwezig te zijn. We zullen dit bijzondere moment gepast vieren met een mini-proeverij van enkele bijzondere flessen wijn!

Maandag 12 december is het Business Monday, ofwel de grootste netwerk- en borreldag van Nederland. Het is een dag vol activiteiten en zakenborrels, die zeer in trek is bij de top van het zakenleven. Veel Captains of industry treffen elkaar op Business Monday, met andere woorden het is een uitstekende dag om de Lxry Fair te bezoeken.

Tot maandag 12 december op de Lxry Fair in de RAI !

Met vriendelijke groet,
Job Seuren
namens het NGS bestuur

 

 
--
www.sommeliers.nl | Contactmessage