22 oktober overzichtsproeverij Albrecht Janssen

Marja Brouwer

We zijn trots op onze producenten en wijnen. En dat willen we laten proeven. Daarom organiseren we elk jaar een feestelijke overzichtsproeverij.
U bent van harte welkom op zondag 22 oktober om onze bourgognes te proeven.

Plaats:  Amstelkerk, Amstelveld 10 te Amsterdam
Tijd: 22 oktober vanaf 15:00uur
bel of mail voor een uitnodiging:  020-3300563 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

23 oktober Anfors proeverij voor NGS leden

Marja Brouwer

Locatie:  We zijn te gast bij Ronald Opten en Roger Rassin
Amstel Hotel / Restaurant La Rive

Programma: 10.00 ontvangst met koffie
10:30 aanvang proeverij
13:00 Lunch à € 50 p.p
15:30 Einde evenement

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

5 november exclusieve Riedel proeverij

Marja Brouwer

5 november a.s. vindt een exclusieve Riedel-proeverij plaats in Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Gastvrouw Laetizia Riedel maakt elke Riedel-proeverij tot een onvergetelijke ervaring. Ze geeft een exclusieve kijk in de wereld van het Riedelglas. Op maat gemaakt glaswerk tilt de smaakbeleving naar een hoger niveau. De geuren en smaken van wijn worden bepaald door het druivenras, het terroir, de liefde van de wijnmaker én het glas.
Riedel is dé trendsetter op het gebied van wijnglazen. Dit Oostenrijkse familiebedrijf is al ruim 250 jaar een glasblazersbedrijf. In de jaren vijftig van de vorige eeuw ontdekte Claus Riedel dat de vorm van het glas een veel grotere invloed had op de smaak van wijn dan iedereen dacht. Wijndrinkers zijn het er sindsdien over eens: als je ooit een Riedel-glas hebt geprobeerd, wil je nooit meer anders.
Deelname aan het Riedel Tasting Event kost € 75,00 per persoon. Bij aanmelding vóór 27 oktober via Wijnkoperij De Gouden Ton zijn de kosten € 54,95 per persoon. Tijdens de wijnproeverij worden wijnen geschonken van Wijnkoperij De Gouden Ton. De prijs is inclusief een driedelige set Riedel Veritas-proefglazen t.w.v. € 73,50.
Aansluitend op de proeverij serveert Executive Chef Andrès Delpeut een lunch bij restaurant Bridges in Hotel The Grand Amsterdam. Deze tweegangenlunch – inclusief wijn en koffie of thee – kost € 55,00 per persoon.
Programma
11.30 uur Ontvangst
12.00–13.30 uur Riedel-proeverij
13.30–14.30 uur Optioneel: lunch
Het aantal plaatsen is beperkt. Kaarten zijn te koop op www.degoudenton.nl/riedel-proeverij of in een van de winkels van Wijnkoperij De Gouden Ton.

5 november najaarsproeverij Le Vieux Jean Vins

Marja Brouwer

Tussen 14.00 en 18.00 uur verwelkomen wij u in het Proeflokaal van Restaurant Le Vieux Jean, Heilige Geestkerkhof 7 in Delft.

Op deze zondag staan dan meer dan 60 Franse wijnen klaar om geproefd te worden, waaronder veel grote Bourgognes van de allerbeste producenten.  Ook al wijnen van het geweldige jaar 2015. Al deze wijnen uit Frankrijk worden rechtstreeks door ons geïmporteerd.

U bent welkom op deze unieke en kosteloze proeverij, uitsluitend na uw aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en een bevestiging van onze kant.

Wij begroeten u graag op 5 november
Rob & Cokky Polman
Le Vieux Jean Vins

6 en 7 november Gastronomie 2017

Marja Brouwer

Vakbeurs met het accent op fine food. Inclusief prestentatie Gault&Millau gids anno 2018 en uitreiking Gault&Millau Awards.
Tevens bekendmaking Wijnen van het Jaar van het 29e Proefschrift Wijnconcours: wit, rood en zoet op maandag 6 november.
Locatie: Jaarbeurs, Utrecht Organisatie: The Wine & Food Association, Gastronomie, Gault&Millau Nederland