18 t/m 21 juni Vinexpo Bordeaux

Marja Brouwer

Hét onmisbare vakevenement voor wijn- en gedistilleerdprofessionals uit de hele wereld

De voorbereidingen van de 19e editie van de Vinexpo Bordeaux, van zondag 18 t/m woensdag 21 juni 2017, zijn in volle gang. Meer dan 30.000 merken uit de hele wereld worden verwacht op de beurs, die voor het eerst 4 dagen duurt.

Spanje eregastland
Spanje wordt dit jaar op de Vinexpo Bordeaux speciaal in het zonnetje gezet als eregastland. Spanje bezit het grootste wijnareaal ter wereld, en is het derde grootste wijnexporterende land.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

17 september Nederlandse finale Champagne Ambassadeurs

Marja Brouwer

Locatie: nog niet bekend

Inschrijfformulier en reglement in bijlagen

Bijlagen:
BestandBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand NLInschrijvingsformulierADC2018.docNLInschrijvingsformulierADC2018.doc???194 kB02-06-2017 12:07
Bewaar het bestand NLREGLEMENTADC2017.pdfNLREGLEMENTADC2017.pdf???323 kB02-06-2017 12:06

18 september 2017 Riesling & Co.

Marja Brouwer

Locatie: De Amsterdam ArenA.
Uitsluitend voor wijnprofessionals
Aanmelden via www.duitsewijn.nl

 

18 september 2017 NGS proeverij Steiermarken

Marja Brouwer

locatie Weduwe van der Toorn (gastheer isEdwin van de Goor) te Scheveningen

(wordt mogelijk verplaatst i.v.m. Riesling & Co.)

27 september 2017: Proeverij New Zealand Winegrowers

Marja Brouwer

Laat je inspireren door de verscheidenheid van Nieuw-Zeeland.
Meer dan 12 Nieuw-Zeelandse wijnproducenten komen deze nazomer naar Nederland. Op woensdagmiddag 27 september presenteren zij hun wijnen aan de wijnwereld. Het evenement vindt plaats in het  Level Eleven Amsterdam. Voorafgaande aan de proeverij zal er een interessante masterclass plaatsvinden. Proef meer dan 100 wijnen uit de diverse regio’s en ontmoet de persoonlijkheden achter de wijn.

Het gaat zowel om wijnhuizen die al op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn als om wijnen die hier nog niet verkrijgbaar zijn maar waar er mogelijkheden tot importeren zijn. De proeverij is opgezet voor alle wijn professionals van Nederland; journalisten, bloggers, sommeliers, importeurs, retailers.

Aanmelden voor dit evenement kan door een e-mail te sturen, met hierin het aantal personen vermeld, naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over New Zealand Wine
New Zealand Winegrowers Association (NZWG) is de nationale organisatie voor druiven uit Nieuw-Zeeland en de wijnsector. Het is een beroepsorganisatie gefinancierd door leden. De organisatie heeft op dit moment ongeveer 1000 telers leden en 700 wijnmakerij leden. NZW voert een breed scala aan taken uit ten behoeve van de druif en de wijn-sector inclusief juridische ondersteuning op regionaal, lokaal en internationaal niveau, het verstrekken van een wereldwijd marketing platform voor Nieuw-Zeelandse wijn en het organiseren van sectorbrede evenementen zoals de Bragato Conferentie en Awards en de Air New Zealand Wine Awards. www.nzwine.com