Verslag van de proeverij uit het assortiment van Selezione Vini ltaliani

by Paul Op ten Berg

Verslag van de proeverij uit het assortiment van Selezione Vini ltaliani te Hasselt, gehouden op 12 oktober 1998 in Restaurant De Zwethheul te Delft.

Door Marcel Swaghoven en René Persoon.

Restaurant de Zwethheul is gelegen op een fraaie locatie langs de rivier Zweth tussen Delft en Rotterdam. Na binnenkomst werden we vriendelijk en gastvrij welkom geheten door Edwin Raben en zijn collega's. Praktisch de gehele equipe van de Zwethheul was present en geïnteresseerd in deze bijzondere proeverij, straks meer hierover.

Speciaal voor het N.G.S. kwamen Antonio Etneo en Frank Cornelissen naar Nederland om hun specialiteiten van Selezione Vini ltaliani te presenteren. Door het 'kleiner' worden van Europa zal het binnenkort met de vrije grenzen eenvoudiger zijn om vanuit België de Nederlandse markt met specialiteiten te bedienen zonder wisselkoers verliezen, dankzij de Euro.

Aanleiding voor Selezione Vini ltaliani om uit te pakken met een indrukwekkende wijnproeverij! Voor hen die niet aanwezig waren, pogen we met behulp van dit summiere verslag inzicht te geven in de actuele stand van zaken in de eredivisie van de ltaliaanse wijnbouw!

Bijlagen:
BestandBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand Verslag van de proeverij uit het assortiment van Selezione Vini ltaliani te HassVerslag van de proeverij uit het assortiment van Selezione Vini ltaliani te Hass???114 kB30-11--0001 00:19