Sommeliers gezocht die handje willen helpen tijdens WK

by Marja Brouwer

Van zondag 10 maart tot en met 15 maart 2019 vindt het Wereldkampioenschap Sommelier plaats in Antwerpen. Nog nooit was het zo dicht bij huis!

De organisatie onder leiding van de Belgische voorzitter William Wouters is op zoek naar vrijwilligers om te helpen tijdens deze week.
Men heeft sommeliers nodig gedurende de week om de wijnen te bedienen tijdens de verschillende masterclasses en tevens heeft men sommeliers nodig om de wijnen te bedienen tijdens de gala diners op woensdag 13/03 en vrijdagavond 15/03.

De organisatie voorziet in overnachtingen en maaltijden vanaf zondag 10/03 tot zaterdag 16/03. Tevens kan je als vrijwilliger in de grote zaal de finale bijwonen, natuurlijk ben je als vrijwilliger ook meer dan welkom elke avond in de “bar des sommeliers” en op de afterparty op vrijdagavond 15 maart.

Aanmelden kan je doen bij Marja in volgorde van binnenkomst. Je krijgt een bevestiging en details toegezonden in een later stadium. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding welke dag(en) je beschikbaar bent. Vul ook even bijgaand formulier in zodat wij de gevraagde informatie direct aan de WK organisatie kunnen geven.

Met vineuze groet en glimlach,

Edwin Raben

Bijlagen:
BestandBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand WKRegistrationformvolunteer.pdfWKRegistrationformvolunteer.pdf???287 kB16-01-2019 15:25