04-12-2023

4 december Masterclass Tim Mondavi

Beste wijnliefhebber,

Met groot enthousiasme presenteren wij u de unieke gelegenheid om een exclusieve masterclass bij te wonen van Amerikaans topwijnmaker Tim Mondavi, ondermeer bekend van de iconische wijn Opus One en verschillende jaargangen Ornelaia. Dit inspirerende event, gehost door The Wine Companions, belooft een boeiende duik in de wijnwereld met een speciale focus op een horizontale proeverij van zijn Novicium wijnen.

Tijdens deze masterclass neemt Tim Mondavi u mee op een boeiende reis door de complexe en verfijnde smaken van zijn Novicium wijnen, met diverse jaargangen, waardoor u een uniek inzicht krijgt in de diversiteit en rijkdom die deze wijnen te bieden hebben. Het wordt een interactieve sessie waar u niet alleen uw wijnkennis kunt verrijken, maar ook uw vragen kunt stellen aan een van de meest gerespecteerde wereldse wijnmakers van onze tijd.

Datum: maandag 4 december 2023
Tijd: Inloop vanaf 12:30 uur, masterclass start om 13:00 uur.
Locatie: Daily Trade Fair Venlo Venrayseweg 214, 5928 RJ Venlo
Prijs: €30,- p.p.
Mis deze unieke kans niet om uw wijnkennis te verrijken en te netwerken met andere wijnliefhebbers. Reserveer uw plek vandaag nog door de volgende link in te vullen.

Met vriendelijke groet,

Marcel Swaghoven

The Wine Companions