Generation Riesling Buddy 2023

Ook al gedroomd om een kijkje te nemen in het dagelijkse leven op een wijndomein? Wel, dit is je kans! Dankzij het GRATIS UITWISSELINGSPROGRAMMA Generation Riesling Buddy kun je minimaal 4 dagen meedraaien op een wijndomein van een GR-lid. De eerste en tweede editie van het GR Buddyprogramma waren een groot succes. Iedere deelnemende sommelier sprak van een unieke ervaring.
Generation Riesling is de grootste wijnbouwervereniging ter wereld en verenigt op dit moment meer dan 550 jonge wijnproducenten (tot 35 jaar) die samen het moderne, frisse wijngezicht van Duitsland laten zien. Enkele van hen zijn bereid jou als sommelier een unieke ervaring aan te bieden door je enkele dagen onder te dompelen in hun leven. Het domein zorgt voor de logies en de maaltijden, het Informatiebureau voor Duitse Wijn vergoed je reiskosten met de trein of auto.
Voorwaarden:
• Je bent maximaal 35 jaar oud, net zoals je buddy van Generation Riesling.
• Je bent lid van het Nederlands Gilde van Sommeliers.
• Je organiseert achteraf een wijnproeverij in Nederland voor professionals, samen met je GR buddy.
• Je engageert je om actief op zoek te gaan naar een importeur voor jouw GR buddy.
Klinkt spannend, toch? Vul het volgende formulier in, graag vóór 28 februari as. Op basis van je antwoorden zorgen we voor 3 à 4 potentiële GR Buddy’s. Na een online gesprek, waarvan je het tijdstip zelf afstemt met de producent, kan je een keuze maken. Hij of zij wordt jouw GR Buddy, je koffer mag je daarna al pakken.
 Vind je ideale match: https://forms.gle/wNcmRYBkcsUjgqdc7
Viele Grüße
Alain & Gisela