NGS proeverij gepresenteerd door Jamie Goode

by Paul Op ten Berg

Verslag van de NGS proeverij gepresenteerd door Jamie Goode PhD,

gehouden op 20 januari 2015 in Restaurant Cordial te Oss.

Door Paul Op ten Berg.

Deze lezing met proeverij kwam tot stand in samenwerking met Lars Daniëls van Perswijn. De Brit Jamie Goode is doctor in plantenbiologie. Hij heeft een website www.wineanorak.com, schrijft een column voor The Sunday Express en publiceert regelmatig in Decanter, The World of Fine Wine, Wine Business International, Drinks International, Wines and Vines, Sommelier Journal enThe Drinks Business. Zijn eerste boek is getiteld Wine Science; in 2014 verscheen de 2e editie.

Bijlagen:
BestandBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand Brettanomyces.docxBrettanomyces.docx???24 kB30-11--0001 00:19
Bewaar het bestand Oxidation in wine.docxOxidation in wine.docx???21 kB30-11--0001 00:19
Bewaar het bestand Presentation of bio, organic and natural wines by Jamie Goode part 1.pdfPresentation of bio, organic and natural wines by Jamie Goode part 1.pdf???3650 kB30-11--0001 00:19
Bewaar het bestand Presentation of bio, organic and natural wines by Jamie Goode part 2.pdfPresentation of bio, organic and natural wines by Jamie Goode part 2.pdf???7841 kB30-11--0001 00:19
Bewaar het bestand Presentation of bio, organic and natural wines by Jamie Goode part 3.pdfPresentation of bio, organic and natural wines by Jamie Goode part 3.pdf???2900 kB30-11--0001 00:19
Bewaar het bestand Verslag van de NGS proeverij gepresenteerd door Jamie Goode.pdfVerslag van de NGS proeverij gepresenteerd door Jamie Goode.pdf???1680 kB30-11--0001 00:19
Bewaar het bestand Volatile acidity in wine.docxVolatile acidity in wine.docx???20 kB30-11--0001 00:19