Tweedaagse reis naar Parijs

by Paul Op ten Berg

Tweedaagse reis naar Parijs op 26 en 27 augustus 2004 door leden van het Nederlands Gilde van Sommeliers, aangeboden door Sopexa Nederland.

Een verslag van Paul Op ten Berg.

Zet vijftien NGS leden in een eersteklas rijtuig van de Thalys naar Parijs en je kunt er zeker van zijn dat er tijdens de hele reis over wijn wordt gesproken. Wijn en gedistilleerd, Franse wijn en gedistilleerd om nauwkeurig te zijn, was ook het thema van de reis. Sopexa heeft als universeel en onpartijdig promotieorgaan de taak om Franse agrarische producten in de wereld aan te bevelen. De afgelopen 3 jaar heeft Sopexa in opdracht van Onivins een campagne gevoerd voor de promotie van Franse wijnen in het algemeen. Daarbij is het niet de bedoeling om bepaalde productiegebieden naar voren te schuiven, maar om de Franse wijnbranche als geheel te bedienen. Sinds 2001 gebruikt Sopexa in Nederland dit promotiebudget voornamelijk richting consumenten en pers, reden waarom ditmaal de Horeca aan de beurt was.

Op een originele manier werd een tweedaags programma vastgesteld in de vorm van een drieluik dat zich ontrolde in Parijs.

Bijlagen:
BestandBestandsgrootteLaatst gewijzigd
Bewaar het bestand Tweedaagse reis naar Parijs op 26 en 27 augustus 2004 door leden van het NederlaTweedaagse reis naar Parijs op 26 en 27 augustus 2004 door leden van het Nederla???148 kB30-11--0001 00:19