Diner

14 mei 2018; Het Nederlands Kampioenschap voor Sommeliers, de Trophée Henriot wordt grootser dan ooit, serieuzer dan ooit. Dé sommelierswedstrijd met onder andere Ruben Kwakman, Lendl Mijnhijmer en Richelle van Gemert. Wie gaat er winnen? ’s Avonds wordt de beste sommelier van Nederland bekendgemaakt. Er wordt dus ook indrukwekkend gekookt met een 5-gangen diner gefaciliteerd door Jonnie Boer***, Onno Kokmeijer**, Jarno Eggen**, Adrian Zarzo*, Raoul Meuwese* en vele andere toppers.

Schrijf het maar vast in je agenda, ook al is het pas over 7 maanden, dit wordt een niet-te-missen evenement. Ook jij kunt hierbij zijn. Alleen, met je partner of een volledige tafel met je collega’s. Het Nederlands Kampioenschap, de beste sommeliers, een 5-gangen galadiner begeleid door de beste Nederlandse chefs, 200 gasten, geweldige Champagne en begeleidende wijnen: Op 14 mei 2018 organiseert het Nederlands Gilde voor Sommeliers samen met Wijnkooperij De Lange het NK Sommeliers, de Trophée Henriot.

Hét wijnevent van het jaar. Op zondag zal het theorie examen worden gemaakt en op maandag wordt het echt spannend met praktijkopdrachten. Vanaf 16:00 is het publiek welkom, natuurlijk met een glas Henriot Champagne, voor de finale die wordt afgesloten met een geweldig diner, begeleid door meerdere sterrenchefs. Hier moet je als sommelier natuurlijk bij zijn en beter nog: je kunt vrienden/bekenden/enthousiastelingen meenemen. Het 5-gangen sterrendiner met champagne vooraf en begeleidende wijnen kost slechts 75 euro per persoon en bovendien kun je je favoriete collega-sommelier aanmoedigen. Kom zelf, met vrienden, met je team, met je ouders of wie er dan ook zin heeft.

De kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.wijnkooperijdelange.nl/trophee-henriot-2018-nk-sommeliers.html  Dus schrijf de datum er maar vast in, 14 mei 2018 Kloosterhotel Amersfoort, het Nederlands Kampioenschap voor Sommeliers, de Trophée Henriot. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is alle informatie op te vragen.