'Jonge sommeliers' binnen het NGS

by Marja Brouwer

Het NGS heeft binnen haar leden een aparte groep van ‘jonge sommeliers’. Deze groep bestaat uit  sommeliers tot ongeveer 35 jaar . Gemiddeld komt deze groep 4 tot 6 keer per jaar bij elkaar op wisselende locaties. Doel hiervan is extra scholing en praktische en theoretische  verdieping in ons vakgebied.
We nodigen hiervoor specialisten uit om een ochtend de diepte in te gaan over diverse onderwerpen en natuurlijk proeven we veel en soms hele bijzondere wijnen.

Dit gebeurt ook op de reguliere proeverijen van het NGS die je – als jong sommelier - zeker niet  moet overslaan, maar tijdens de workshops gaan we met een groep mensen van ongeveer dezelfde generatie samen de diepte in en proberen we ook een soort onderling netwerk van leeftijdsgenoten binnen het vak op te bouwen.

Tevens is dit een van de plekken om je extra voor te bereiden op de wedstrijden van het NGS;  de 2- jaarlijkse Trophée Henriot en de WOSA cup.

Voor meer informatie over deze groep Jonge sommeliers kun je je wenden tot Heleen Boom.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Facebook, dan nodig je Heleen uit als vriendin en Heleen zet je dan in de messenger groep.