Uitnodiging champagne reis 25-28 maart 2018

mail
NGS Nieuwsbrief 23 juni 2018
Hallo Bezoeker,

GASTRONOMIE SOMMELIER CHAMPAGNEREIS
zondag 25 maart - woensdag 28 maart 2017


Bij deze nodigen we je met plezier uit voor de Gastronomie Sommelier reis naar de Champagne. We gaan met max 30 mede vakgenoten. Vertrek is op zondag 25 maart en we komen terug op woensdag 28 maart 2018.

Programma
Het is een educatieve reis waarbij we vooral de diverse smaakstijlen van Champagne en de serveerwijze onder de aandacht willen brengen. Een kleine opsomming;
- uniek bezoek aan Rungis in Parijs, werelds grootste verscentrum
- bezoek aan grote bekende champagnehuizen met proeverijen
- bezoek aan kleinere champagneproducenten met proeverijen
- bezoek Comité Champagne over de laatste ontwikkelingen in de Champagne
- Champagne masterclasses over verschillende thema’s;
o Wijnbouw
o Vinificatie
o Wijn en spijs
o Rosé
o Wijn en glaswerk
o Sabreren / A la volée
o Oude wijnen

Het zal een vol programma zijn aangezien we zoveel mogelijk informatie willen vergaren in beperkte tijd.

Minimaal vereist niveau
Deze reis is gericht op medewerkers die als (assistent) sommelier werkzaam zijn. Deelnemers hebben een minimaal opleidingsniveau van SDEN 3 of WSET3.

Verblijf
Het verblijf is in het hotel Premiere Classe in Epernay of vergelijkbaar hotel. Dit is een eenvoudig hotel in het hart van de Champagne. Hierdoor kunnen we iedere deelnemer een eigen kamer aanbieden.

Begeleiding
De begeleiding in handen van Anja Vondenhoff en Hinke de Jong.
Anja is werkzaam bij De Academie voor Gastronomie en docent ‘sparkling wines’ voor WSET/diploma course level 4 en Nederlands/Europees Champagne Ambassadeur van 2011. Hinke is champagnespecialist, eigenaar van Brouzje en Champagne Travel. Zij is Champagne Ambassadeur Nederland 2016. De reis wordt verzorgd door Champagne Travel.

Kosten en aanmelding
De kosten van het geheel zijn €425,00 per persoon. Dit is inclusief het programma, overnachtingen met ontbijt, toeristenbelasting, bijna alle lunches en diners ter plaatse, vervoer en begeleiding.
Ben je enthousiast en wil je deze unieke kans op een prachtige reis pakken?
Meld je dan zo snel als mogelijk aan via onderstaande link.

Link: http://www.champagnetravel.nl/gastronomie-sommelierreis/

Wanneer je vragen hebt horen we dat graag.
Met groeten,

Anja Vondenhoff – a.vondenhoff@aventus.nl / 06-23228216
Hinke de Jong – hinke@champagnetravel.nl / 06-19508771
 

 
--
www.sommeliers.nl | Contactmessage